حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور

ممنوعیت سفر در تعطیلات عید فطر

فرهادی گفت: طبق مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، انجام هرگونه سفر از روز سه شنبه ۲۱ تا شنبه ۲۵ اردیبهشت ممنوع است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 07
کد خبر: ۸۶۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی درباره محدودیت های کرونایی در عید فطر گفت: طبق مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، انجام هرگونه سفر از روز سه شنبه ۲۱ تا شنبه ۲۵ اردیبهشت  ممنوع است.

او گفت: وزارت راه و شهرسازی و سایر دستگاه های مرتبط باید در این روزها برای فروش بلیط های هواپیمایی که توسط شرکت ها فروخته شده است تهمیداتی بیاندیشند، همچنین برای سفرهای زمینی با قطار، مترو و ماشین های شخصی تصمیماتی نظیر مسدود کردن راه ها از همان روز سه شنبه از ساعت ۲ بعدازظهر تا روز شنبه اتخاذ شده است.

فرهادی در ادامه اضافه کرد: به نوعی تردد قرنطینه ای در استان ها اعمال شده است، همچنین افراد جامعه توجه داشته باشند که این محدودیت ها و عدم ترددها در جهت جلوگیری از گسترش این ویروس جهش یافته جدید است.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهار کرد: محدودیت در سفرها شامل تمامی استان های کشور می شود و هیچگونه ارتباطی با رنگ بندی ها ندارد .

او افزود: نیروی انتظامی در این ایام مکلف شده است، تمامی مسیرها را مسدود کرده و با برنامه های از پیش تعیین شده خود با متخلفان به هر دو روش جریمه و ممانعت از تردد استانی برخوردهای لازم را انجام دهد.

فرهادی گفت:ضمن تاکید بر تشدید نظارت ها و اعمال محدودیت ها وظیفه داریم، حلقه محدودیت ها را تنگ تر کنیم تا اعمال محدودیت با صورت جدی تر در سراسر کشور اعمال شود .

او خبرداد: در حال حاضر در شهرهای قرمز، مشاغل گروه های ۱ و ۲ مجاز به فعالیتند و با رویکرد جدید وزارت بهداشت، مشاغل بیشتری می توانند مشروط به  رعایت دستورالعمل ها به فعالیت خود ادامه دهند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر